İhlâs Vakfı zekâtlarınızı üç kıtada gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Depremzedeleri hiç yalnız bırakmayan İhlâs Vakfı; Türkiye, Orta Asya ve Afrika’da muhtaçlara, yetim ailelere ve öğrencilere zekâtlarınızı dağıtıyor

İhlâs Vakfı, Afrika'da yetim sofraları kuruyor

Afrika’da 7 yetimhane, 73 su kuyusu, 18 cami, 16 medrese kuran İhlâs Vakfı, ramazanda yetim çocukları yalnız bırakmıyor.

İhlas Vakfı Afganistan’da 15 bin öğrenciye sahip çıkıyor

Kuzey Afganistan’da 131 külliye açan İhlâs Vakfı, ramazan ayında buradaki öğrencilere hayırseverlerin desteğiyle iftar ve sahur sofraları kuruyor

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aydın: “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız”

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan yardım çalışmalarına ilişkin, “Bütün varlığımızla depremzede kardeşlerimizin yanındayız.

İhlas Vakfı Denizli Temsilciliği depremzedeleri kara günde yalnız bırakmadı

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden İhlas Vakfı Denizli İl Temsilciliği, çok sayıda ihtiyaç malzemesini bölgeye gönderdi.

İhlas Vakfı ve Gönüllülerinden 65 ortaöğretim öğrencisine boğaz turu

İhlas Vakfı ve Gönüllüleri, ortaöğretim seviyesinde eğitim gören 65 öğrenciyi Üsküdar Belediyesi'nin Valide Sultan Gemisinde boğaz turuna çıkardı. Çay simit ikramları da yapılan gemide öğrenciler boğazın güzel manzarası eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı.

İhlas Vakfı yurdunun temeli atıldı

Kayseri’de 144 öğrenci kapasiteli İhlas Vakfı Yurdu’nun temeli dualarla atıldı

Bodrum ve Çatı Katı Tarih Oldu

Bakmayın şimdi öğrenci yurtlarının otel kalitesinde olmasına... Eskiden yurt vardı da kalmadık mı?

İhlas Vakfı Kurban Hisse Vekâlet Bedellerini Açıkladı

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, 2022 yılı yurt dışı kurban hisse bedelinin bin 590 TL, yurt içinde ise 2 bin 590 TL olarak belirlediklerini ilan etti

İhlas Yurdunda Mezuniyet Sevinci

İhlas Vakfı Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdunun 2021-2022 geleneksel mezuniyet töreni, İhlas Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kastamonu'da Vakfın faaliyetlerini anlattı

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kastamonu'da İhlas Pazarlama çalışanları, İhlas Vakfı gönüllüleri ve öğrencilerle bir araya gelerek Vakfın faaliyetlerini anlattı.

İhlas Vakfı'ndan Kızılay'a Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve beraberindeki heyet; Tahsin Ekinci, Ömer Faruk Yılmaz, İpekyol Vakfı Başkanı Mustafa Mahdum ve Başkan Yardımcısı Abdülhakim Mahdum  Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı Kızılay İstanbul Ofisinde ziyaret etti.

İhlas Vakfı'ndan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ile Mütevelli Heyeti Üyeleri Tahsin Ekinci ve Ömer Faruk Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi'yi ziyaret etti.

İhlas Vakfı'ndan TİKA'ya Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve beraberindeki heyet TİKA başkanı Serkan Kayalar'ı makamında ziyaret etti.