Dün Gece yarısı Müjdeli haber Geldi !

Hazret-i Hatice Validemiz (Radıyallahü anha) su kuyumuzun sondajı sırasında gece yarısı ana su damarına ulaştık. Sabaha karşı tatlı ve berrak bir su olması ayrıca sevindirdi. Sevdikleriniz adına sizde Su Kuyusu bağışı yapın. Amel defteriniz hep açık kalsın.

İhlas Vakfı'ndan AFAD'a Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer'i Ankara'da makamında ziyaret etti.

Hazreti Ayşe Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Ayşe Radiyallahü Anh Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu.

Ahmet Yesevi Hazretleri Su Kuyusu ve Kuran-ı Kerim Kursu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Asya'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Ahmet Yesevi Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Atayurdu Öğrencileri İhlas Vakfın’da Hasret Giderdi

Yüksek öğrenimlerini Türkiye’de yapan ve İhlas Vakfı öğrenci yurtlarında kalan Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Azerbaycanlı öğrenciler İhlas Vakfı merkezinde düzenlenen program dahilinde bir araya geldi ve hasret giderdiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi’nin 5 amfisine şair, bilim insanı ve yazarların adları verildi.

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık Hocanın İsmi Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Bir Amfiye Verildi.

Ebu Eyyüb-el Ensari Hazretleri Su Kuyusu

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Ebu Eyyüb-el Ensari Hazretleri Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Hazreti Ali Radiyallahü Anh Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, su sıkıntısı çeken Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Ali Radiyallahü Anh Hazretleri Su Kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

İhlas Vakfı Yurt Müdür ve Rehberlik Danışmanları İstanbul'da Bir Araya Geldi

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde faaliyet gösteren İhlas Vakfı öğrenci yurtları müdürleri ve rehberlik danışmanları İstanbul’da tertiplenen toplantı ile bir araya geldi.

Dünyadaki Siyasi İslam Birliği ve Bunun Gerçekleşmesi Konferansı

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof Dr Mustafa Çetin Varlık Kütahya-2 yurdumuzda Dünyadaki Siyasi İslam Birliği ve Bunun Gerçekleşmesi ile ilgili konferans verdi. Öğrenciler konferansı yoğun ilgi göstererek takip etti.

İmamı Gazali Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, su sıkıntısı çeken Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan İmamı Gazali Hazretleri Su Kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Beyazid-i Bistami Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, su sıkıntısı çeken Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Beyazid-i Bistami Hazretleri Su Kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

İmam-ı Ahmed Bin Hanbel Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan İmam-ı Ahmed Bin Hanbel Hazretleri su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu.

İmamı Malik Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan İmam-ı Malik Hazretleri Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

İhlas Vakfı’ndan Çad’da Cami Açılışı

İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışları ile Orta Afrika ülkelerinden Çad’ın başkenti Encemina’da yapımını üstlendiği Camii Cuma namazı ile beraber ibadete açıldı.