İHLAS VAKFI 45 YAŞINDA

10 ŞUBAT 1975'TE MERHUM ENVER ÖREN AĞABEYİN BAŞKANLIĞINDA KURULAN İHLAS VAKFI 45 YAŞINDA. İlk günkü aşk ve heyecanla siz gönül dostlarımızın maddi ve manevi destekleri ile gösterilen hedefler doğrultusunda, hizmetlerimize devam ediyoruz.

ORYANTASYON EGİTİMİ TAMAMLANDI

İhlas Vakfı'nın muhtelif yurtlarında görev alan personele yönelik Vakıf merkezinde düzenlenen oryantasyon eğitimi başarılı bir şekilde tamamlandı. Eğitimin sonunda düzenlenen sertifika töreninde İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın eğitime iştirak eden personele teşekkür ederek başarılar diledi. Daha sonra katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

ORYANTASYON EGİTİMİ TAMAMLANDI

Kitap Evimiz Projesi Kapsamında Üniversite Öğrencileri İstanbul Boğazını Gezdi.

İhlas Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü “Kitap Evimiz” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik boğaz turu tertipledi.

İhlas Vakfı 2019 kurban vekâlet bedellerini açıkladı.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın yaptığı yazılı açıklamada 2019 yılı yurtiçi kurban vekâlet bedelinin 950 TL. yurtdışı kurban vekalet bedelinin ise 750 TL. olarak belirlediklerini söyledi.

İhlas Vakfı 1. ilahiyatçılar buluşması başladı

Türkiye’nin değişik üniversitelerindeki İlahiyat Fakültelerinde okuyan ve İhlas Vakfı yurtlarında kalan Öğrenciler için hazırlanan “Gelin tanış olalım, sevelim sevilelim” temalı seminer İstanbul’da başladı.

Bağışlarınız Yemen'e ulaştırıldı.

Yemen'de devam eden iç savaş sonucu mağdur olan bölgelerden biri olan Taiz'e Türkiye'den hayırseverlerin gıda ve yiyecek bağışları ulaştırıldı.