Gelecek Vadisi Programı

Uluslararası Etkinliğe Sahip Robotik Kodlama Eğitimi

İhlas Vakfı Gelecek Vadisi Programında Hemen Yerinizi Ayırtın!

Kâr amacı gütmeyen öncü eğitim modeli ile vatanını seven, teknoloji üreten bir gençlik için masrafların çoğunu Vakfımız karşılamaktadır.

Dünya'nın en kapsamlı Robotik ve Kodlama Eğitimi için Hazır mısınız?

KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYIN

Kredi Kartına Taksitli Ödeme

HAVALE İLE ÖDEME BİLGİLERİ VE FORMU

Havale yapıldıktan sonra kayıt için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI

Hesap ismi: İhlas Vakfı Yurt ve Eğitim Hizmetleri İktisadi İşletmesi

TR65 0006 2000 5310 0006 2984 04

Teknoloji sürekli gelişiyor ve çocuklarımız teknoloji hakkında daha fazlasını bilmek zorunda kalacaklar.

Günümüzde çocuklar konuşmayı öğrenemeden, cep telefonlarının kilidinin nasıl açılacağını, oyun oynanacağını ve video izleneceğini biliyorlar, ancak çoğumuz gibi, bu teknolojilerin nasıl çalıştığını bilmiyorlar.

Öyleyse her çocuk kodlama öğrenmeli mi?

Çocuğunuz teknoloji alanında çalışmak istemese bile her alanda temel bir kodlama anlayışı önemli olacak. Finans, gıda hatta sağlık sektöründe, müşteri hizmetlerinde veya eğitimde... Yani çocuğunuz bir doktor olmak istese bile yapay zekanın hastaların verilerini analiz etmesinde tam olarak nasıl yardımcı olabileceğini anlaması gerekecek.

 

 

İyi bir iş sahibi olabilmesinin ötesinde kişisel faydaları da var;

Hayal gücünü kuvvetlendirir, hafızayı geliştirir ve beyin gücünü artırır. En önemlisi de çocuklarımız günlük hayatlarıyla ilgili problem çözme becerilerini geliştirebilirler. Kodlama ile büyük bir problemi alıp daha küçük ve basit problemlere ayrıştırmayı öğrenerek bunu farkında olmadan yaşamında uygular.

 

4 YIL İÇİNDE MESLEK SAHİBİ YAPIYORUZ!

Aklınızda tek bir soru kaldı? Çocuğumuz kodlama dersini sever mi?

MIT Üniversitesi, Google, Microsoft gibi büyük kurumlar buna çözüm bulmuş. Sürükle bırak mantığıyla, blok tabanlı oyunlaştırılmış kodlama ile hem kodlama öğreniyor hem de eğleniyorlar. Sizler de kurlarımızı gözden geçirin, hemen kaydolun. Vakfımız eğitim masraflarınızın çoğunu karşılamaktadır. 

 

HEMEN KAYDOLMAK İÇİN TIKLAYIN

Eğitim Serüveni Aldığınız her kur 6 ay sürmektedir. Eğitim süresi boyunca öğrencinin seviyesi artar ve Bilimciler Enstitüsünden başarıyla mezun olursa bir sonraki enstitülere geçer. Basit seviyeden profesyonel seviyeye kadar yani 4 yıl içerisinde Kodlama, Oyun, 3D Modelleme, Web Programlama gibi alanlarda Yurtiçi ve Yurtdışı projelerine katılarak gelir kazanmaya başlar.