İhlas Vakfı'ndan AFAD'a Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer'i Ankara'da makamında ziyaret etti.

Atayurdu Öğrencileri İhlas Vakfın’da Hasret Giderdi

Yüksek öğrenimlerini Türkiye’de yapan ve İhlas Vakfı öğrenci yurtlarında kalan Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Azerbaycanlı öğrenciler İhlas Vakfı merkezinde düzenlenen program dahilinde bir araya geldi ve hasret giderdiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi’nin 5 amfisine şair, bilim insanı ve yazarların adları verildi.

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık Hocanın İsmi Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Bir Amfiye Verildi.

İhlas Vakfı Yurt Müdür ve Rehberlik Danışmanları İstanbul'da Bir Araya Geldi

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde faaliyet gösteren İhlas Vakfı öğrenci yurtları müdürleri ve rehberlik danışmanları İstanbul’da tertiplenen toplantı ile bir araya geldi.

Dünyadaki Siyasi İslam Birliği ve Bunun Gerçekleşmesi Konferansı

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof Dr Mustafa Çetin Varlık Kütahya-2 yurdumuzda Dünyadaki Siyasi İslam Birliği ve Bunun Gerçekleşmesi ile ilgili konferans verdi. Öğrenciler konferansı yoğun ilgi göstererek takip etti.

Hazreti Osman Radıyallahü Anh Su Kuyusu Açıldı

İhlas Vakfı, Afrika'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Osman Radıyallahü Anh Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Hazret-i Âişe-i Sıddıka Su Kuyusu Temel Atma

Şimdi ise aynı heyecan ve gayret ile Hazret-i Hadice-tül Kübra Su Kuyusunun bağış kampanyasını başlatıyoruz

İhlas Vakfı'nın Afrika'ya Yardımları Devam Ediyor

İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışları ile Orta Afrika ülkelerinden Çad’ın başkenti Encemina’da yapımını üstlendiği Camii Cuma namazı ile beraber ibadete açıldı.

Afrika'da Su Kuyusu Açılış Hikayesi

İhlas Vakfı Su Kuyuları vesilesi ile “Sadaka-i Cariye” verenlerin amel defterleri kıyamete kadar kapanmaz.

İhlas Vakfı Yurtları Covid-19 Hijyen Tedbirlerini Aldı!

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği Covid-19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

İhlas Vakfı Yurtları Covid-19 Hijyen Tedbirlerini Aldı ve Öğrencileri Bekliyor

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği COVİD 19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

İhlas Vakfı Yurtlarından Mezun Olan Öğrenciler İçin Tertiplenen Eğitim Danışmanlığı ve İdareci Semineri Başladı!

İhlas Vakfı yurtlarından mezun olan ve mezun oldukları öğrenci yurtlarında eğitim danışmanı olarak görev almaya aday olan öğrenciler için tertiplenen hizmetiçi eğitim semineri İstanbul’da başladı.

Teoriden Pratiğe Geçişte İhlas Vakfı Gençlerin Yanında

Tecrübe ve deneyimlerin gençlerle buluşacağı “İş hayatına hazırlık semineri” Program Koordinatörü Sefer Koçyiğit’in bilgilendirme konuşması ardından İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Tuncer Akalın’ın selamlama ve açılış konuşması ile başladı. Akalın: “İhlas Vakfının gençlere ve mezunlara verdiği önemi” vurguladı.

Siz hayırseverlerin vesilesi ile su kuyusu ve Kuran-ı Kerim kursu açmanın coşkusunu yaşıyoruz. Allahû Teala sizlerden razı olsun

İhlas Vakfı 2020 Kurban Vekalet Bedellerini Açıkladı

“İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” Hadis-i şerifini kendine rehber edinerek 45 yıldır öğrenci yurtlarında anne-babasına, vatanına, milletine ve insanlara faydalı on binlerce genci yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden İhlas Vakfı 2020 yılı Kurban vekalet bedellerini ilan etti.