İhlas Vakfı yurdunun temeli atıldı

Kayseri’de 144 öğrenci kapasiteli İhlas Vakfı Yurdu’nun temeli dualarla atıldı

Vakıf medeniyeti ve mevlid-i şerif geleneği

Osmanlılar zamanında, Mevlid okutulması maksadıyla vakıflar kurulmuştur; böylelikle Peygamber Efendimizin şefaatine nail olunup sevgisi etrafında cemaatin toplanması gaye edinilmiştir. Bazı vakıfların banileri ise hanımlardır.Mevlid Kandili, Osmanlılar zamanında resmî törenle kutlanmaktaydı.Bütün mübarek geceler gibi Mevlid Kandili de, kameri aylara göre tespit edilir.

Bodrum ve Çatı Katı Tarih Oldu

Bakmayın şimdi öğrenci yurtlarının otel kalitesinde olmasına... Eskiden yurt vardı da kalmadık mı?

İhlas Vakfı Kurban Hisse Vekâlet Bedellerini Açıkladı

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, 2022 yılı yurt dışı kurban hisse bedelinin bin 590 TL, yurt içinde ise 2 bin 590 TL olarak belirlediklerini ilan etti

İhlas Yurdunda Mezuniyet Sevinci

İhlas Vakfı Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdunun 2021-2022 geleneksel mezuniyet töreni, İhlas Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kastamonu'da Vakfın faaliyetlerini anlattı

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kastamonu'da İhlas Pazarlama çalışanları, İhlas Vakfı gönüllüleri ve öğrencilerle bir araya gelerek Vakfın faaliyetlerini anlattı.

Vakıf Medeniyetini Bugüne Taşımak

Vakıf Başkanımızın Türkiye Gazetesinde Yayınlanan 'Vakıf Medeniyetini Bugüne Taşımak' Başlıklı Yazısı

İhlas Vakfı'ndan Kızılay'a Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve beraberindeki heyet; Tahsin Ekinci, Ömer Faruk Yılmaz, İpekyol Vakfı Başkanı Mustafa Mahdum ve Başkan Yardımcısı Abdülhakim Mahdum  Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı Kızılay İstanbul Ofisinde ziyaret etti.

İhlas Vakfı'ndan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ile Mütevelli Heyeti Üyeleri Tahsin Ekinci ve Ömer Faruk Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi'yi ziyaret etti.

İhlas Vakfı'ndan TİKA'ya Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve beraberindeki heyet TİKA başkanı Serkan Kayalar'ı makamında ziyaret etti.

Afganistan Yardım Çağrısı (Vefa Afganistan Külliyesi)

Açlık ve soğuk ile mücadele eden binlerce kişiye İhlâs Vakfı'ndan acil yardım

Biz Bize Yeteriz Türkiyem ( Hümeyra Teyze )

Biz bize yeteriz Türkiyem programımızda Hümeyra teyzemize misafir olduk.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem ( Ülfet Teyze )

Biz bize yeteriz Türkiyem programımızda Ülfet teyzemize misafir olduk.

Dün Gece yarısı Müjdeli haber Geldi !

Hazret-i Hatice Validemiz (Radıyallahü anha) su kuyumuzun sondajı sırasında gece yarısı ana su damarına ulaştık. Sabaha karşı tatlı ve berrak bir su olması ayrıca sevindirdi. Sevdikleriniz adına sizde Su Kuyusu bağışı yapın. Amel defteriniz hep açık kalsın.