Eğitim Hizmetlerimiz

Öğrenci Yurtları Eğitimi

İhlas Vakfı'nın ana faaliyet alanı öğrenci yurtlarıdır.

Öğrencilerimiz, vakfımızda fahri olarak görevalan öğretim görevlilerinin bilgi, beceri ve tecrübelerinden istifade ettirilmekte; yurtlarımızdaki kütüphaneler ve internet bağlantılı bilgisayar odaları ile, öğrencilerimizin kültür ve eğitim düzeyi yükseltilmekte...

Mezun olan öğrencilerimize, kendi branşlarını geliştirebilecek kişi ve kurumlarda, staj ve eğitim verilmekte... Mezun olan öğrencilerimizi, iş hayatına hazırlamak için kişisel gelişim ve yönetim seminerleri düzenlenmektedir.

- Rehberlik Eğitimleri verilmektedir

- Seminer ve Konferanslar düzenlenmektedir

- İhtisas Eğitimleri (Hukuk, İşletme-İktisat, Mühendislik, Sağlık, Eğitim) hem insanları bir araya getirmekte hem de verimli bir eğitim ortamı oluşturulmasını sağlamaktadır.

- Mezun mesleki ihtisas komisyonları İhtisas komisyonları aynı alandaki gençlerimizin bir araya gelerek değer üretmelerine vesile olmaktadır.

Online Temel Matematik Dersleri

Kayıtlarımız sona ermiştir. Yeni kayıt dönemi için sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Yıl kaybı sebebiyle yavrularımıza İhlas Vakfı Ücretsiz Takviye Dersleri başlatıyor.

Haydi Hep beraber geleceğimize sahip çıkalım

Cumartesi günleri  yapılacak olan Temel Matematik Eğitimi ile Ortaöğretim ve Lise öğrencilerine yönelik takviye dersler sayesinde eksiklerini hemen kapatabilecekler.

Gönüllü Öğretmenlik için başvurun.

Müfredat

• Toplama ve Çıkarma İşlemleri
• Çarpma İşlemi ve İşlem Önceliği
• + ve – Konusu
• Parantezleri Açma ve Kapama
• Sadeleştirmeler ve Sık Yapılan Sadeleştirme Hataları
• Basit Denklemlerin Çözümü
• Rasyonel Sayılar
• Ondalık Sayılar
• Oran ve Orantı
• Rasyonel Denklemlerin Çözümü 1
• Rasyonel Denklemlerin Çözümü 2
• İki Bilinmeyenli Denklemlerin Çözümü
• Basit Eşitsizliklerin Çözümü
• Mutlak Değer ve Özellikleri
• Üslü İfadeler
• Köklü İfadeler
• Çarpanlara Ayırma
• İkinci Dereceden Basit Denklemlerin Çözümü

Kur'an-ı Kerim Eğitimi

Eğitim programımıza yeni kayıtlar kabul edilmektedir.

Başvuru linki: https://forms.gle/tEno8UUHTbfGT6of7

Arapça Eğitimi

Eğitim programımıza kayıtlar sona ermiştir. Yeni kayıtlar için Instagram hesabımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Konuşturan İngilizce Eğitimi

Eğitim programımıza yeni kayıtlar kabul edilmektedir.

Başvuru linki: forms.gle/aoNTW36CaPmbs77y9