Ramazan Gıda Kolisi Bağışlarınız Ulaştı

Ülkemizde devam eden Kovid-19 salgını sebebiyle ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışladığı Ramazan Gıda Kolisi bağışlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

İhlas Vakfı ülkemizde devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle gıdaya ulaşmada zorlanan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin Ramazan Gıda Kolisi bağışları ulaştırmayı sürdürüyor.

Akalın “ Bir kimse, bu ayda bir oruçluya iftar verirse günahları affolur. O oruçlunun sevabı kadar ona sevab verilir.” Hadis-i Şerifi mucibince hayırseverlerin yaptığı gıda kolisi, kumanya ve iftar bağışlarını sosyal mesafe kurallarına uyarak yurtiçi ve yurt dışında fakirlere ulaştırdıklarını ve hep birlikte hayır dualarını aldıklarını söyledi.

Akalın, “İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerifini kendisine rehber edinen İhlas Vakfının, rahmet, bereket af ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’te de savaş, terör ve kuraklık sebebi ile zor şartlar altında hayatlarını devam ettirmeye çalışan Sudan’da ve Afganistan’daki fakir ve garip Müslümanlara da hayırseverlerin bağışlarını ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.

Akalın hayırseverlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gıda Kolisi bağışı, zekat bağışı, fitre bağışı yapabileceklerini ayrıca İhlas Vakfının 8350 SMS hattına “İFTAR” yazıp göndererek, 9 TL bağışta bulunabileceklerini hatırlatarak ve hayırseverlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.