VİDEOLAR

İmam-ı Ahmed Bin Hanbel Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan İmam-ı Ahmed Bin Hanbel Hazretleri su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu.

İmamı Malik Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan İmam-ı Malik Hazretleri Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Afrika'da Su Kuyusu Açılış Hikayesi

İhlas Vakfı Su Kuyuları vesilesi ile “Sadaka-i Cariye” verenlerin amel defterleri kıyamete kadar kapanmaz.

İmam-ı Şafii Hazretleri Su Kuyusu Açılışı

Siz Değerli Bağışçılarımızın Destekleriyle, İmam ı Şafi Hazretleri adına açtığımız Su Kuyusu, Hizmete Girmiştir. Bağışçılarımıza Çok Teşekkür Ederiz

İmam-ı Azam Ebu Hanife Su Kuyusu Açılışı

Afganistan'da İmam-ı Azam Ebu Hanife Hazretleri Adına Su Kuyusu Hizmete Açılmıştır. Emeği Geçen Bağışçılarımıza Teşekkür Ederiz

İhlas Vakfı Yurtları Covid-19 Hijyen Tedbirlerini Aldı!

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği Covid-19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

Sudan'da Su ile Gelen Coşku

İhlas vakfı, Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan 2. Abdülhamit Han su kuyusunu açtı. Bölge halkının coşkusu ise, yürekleri ısıttı.