VİDEOLAR

2022 Kurban Bedelleri Açıklandı!

İhlas Vakfı, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban hisse vekâlet bedellerini açıkladı. İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, 2022 yılı yurt dışı kurban hisse bedelinin 1590 TL, yurt içinde ise 2590 TL olarak belirlediklerini ilan etti. Yurtdışında Sudan, Somali, Uganda, Çad ve Afganistan'da Kurban kesimleri gerçekleştirilecek. Konu hakkında açıklamada bulunan Mahmut Kemal Aydın, ''Hayırseverlerin vacip kurban, adak kurbanı, akika, şükür hayvanı ve ölmüş yakınları için verecekleri kurban vekaletlerini, Sudan, Somali, Uganda, Çad ve Afganistan'da İslami usullere uygun keserek, elde edilen etleri bu ülkelerdeki yetim, fakir ve ihtiyaç sahiplerine güvenle ulaştıracağız'' dedi.

Fatih Sultan Mehmet Han ve Vakıf Eserleri

Her Perşembe 22:10'da Vakıf Medeniyeti programımızla TGRT BELGESEL’de sizlerle beraberiz.

Sultan 2. Bayezid Han Vakıf Eserleri | Vakıf Medeniyeti

Mimar Sinan Hazretleri ve Süleymaniye Camii hakkında duymadıklarınızı Anlattık. - Vakıf Medeniyeti

Vakıf Medeniyeti Bölüm 3 | Selçuklu ve Osmanlılar - TGRT BELGESEL

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT BELGESEL ekranlarından Selçuklular ve Osmanlı'da Vakıf Medeniyetini anlattı.

Vakıf Medeniyeti Bölüm 2 | Osmanlı - TGRT BELGESEL

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT BELGESEL ekranlarından Osmanlı'da Vakıf Medeniyetini anlattı.

Vakıf Medeniyeti Bölüm 1 | Emevi ve Abbasiler - TGRT BELGESEL

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT BELGESEL ekranlarından Emeviler ve Abbasiler'de Vakıf Medeniyetini anlattı.

Osmanlı ve Selçuklular'da Vakıf Medeniyeti - TGRT EU

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT EU ekranlarından Osmanlı ve Selçuklular'da Vakıf Medeniyetini anlattı.

Tarihi Süreçte Vakıflar - TGRT HABER

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT HABER'de ekranlarından Osmanlı ve Selçuklularda Vakıf Medeniyetini anlattı.

Mahmut Kemal Aydın İhlas Vakfının Faaliyetlerini Anlatıyor! - Burada Her Şey Var TGRT EU

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mahmut Kemal Aydın Arzu Budak ve Ataullah Arvas’ın sunduğu Bayram Özel ile Burada Her Şey Var programında vakfımızın hizmetleri hakkında Bilgilendirmede bulundu.

TVNET'de Hizmetlerimizi Anlattık

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mahmut Kemal Aydın, vakfımızın hizmetleri hakkında TVNET'de bilgilendirmede bulundu.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem ( Sabit Amca )

Biz bize yeteriz Türkiyem programımızda Sabit Amcamıza misafir olduk.