Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi’nin 5 amfisine şair, bilim insanı ve yazarların adları verildi.

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık Hocanın İsmi Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Bir Amfiye Verildi.

Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Atilla Batur, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları ile Mühendislik, Eğitim, İslami İlimler ve Spor Bilimleri Fakülteleri dekanları, akademik ve idari personel, öğrenciler ve amfilere ismi verilen bilim insanları Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık ile Prof. Dr. Mehmet Tayfun Amman katıldı. Yazar Gülten Dayıoğlu da etkinliğe çevrim içi olarak katılım gösterdi.

Rektör Kazım Uysal ve Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, törene katılan Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık ve Prof. Dr. Mehmet Tayfun Amman'a günün anısına hediyelerini sundu.