İhlas Vakfı Yurtlarından Mezun Olan Öğrenciler İçin Tertiplenen Eğitim Danışmanlığı ve İdareci Semineri Başladı!

İhlas Vakfı yurtlarından mezun olan ve mezun oldukları öğrenci yurtlarında eğitim danışmanı olarak görev almaya aday olan öğrenciler için tertiplenen hizmetiçi eğitim semineri İstanbul’da başladı.

İhlas Vakfı Genel Merkezinde iki hafta devam edecek olan seminerde, öğrenci yurtlarında üstün gayret ve fedakarlık ile görevlerini yürüten eğitim danışmanları ve idareciler
tecrübe, bilgi ve birikimlerini aday egitimci danışmanlarına aktaracaklar.