KURBAN HİZMETLERİMİZ

İhlas Vakfı her sene hayırsever vatandaşlarımıza vekaletle kurban kesim hizmeti vermektedir.
Vakfımızın bu hizmetiyle hayırsever vatandaşlarımızın hem dini vecibelerini yerine getirmeleri kolaylaşmakta hem de vekaletle bağışladıkları kurbanlıkların etleri bir yıl boyunca öğrencilerimizin et ihtiyacı için kullanılmaktadır.

İhlas Vakfı Türkiye genelinde ve yurt dışında açmış olduğu öğrenci yurtları ile binlerce öğrenciye hizmet vermektedir.
Türk Dünyasından ve dünyanın değişik ülkelerinden; Somali, Kenya, Afganistan, Habeşistan, Sudan, Moritanya, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Kırım gibi ülkelerden gelen öğrenciler yurtlarımızda barındırılmaktadır.
İhlas Vakfı, bu sene siz hayırseverlerin bağışlayacağı Kurbanları Somali’de kurulan İhlas Yardımlaşma Vakfı ile müşterek bir çalışma ile kesip ihtiyaç sahibi binlerce Somaliliye ulaştıracaktır. Ayrıca bu sene Türkiye'deki öğrencilerimizin et ihtiyacı karşılandıktan sonra Afganistan, Hindistan, Kenya, Moritanya, Etiyopya ve Sudan'da kurban kesimi yapılacaktır.

Vakfımıza kurban vekaleti veren vatandaşlarımız hayırlı hizmetlerimize ortak olmakta ve ilim yayma sevabına kavuşmaktadır. Ülkemizin geleceği temiz gençlerimizin eğitimine destek vermekle de milli bir vazife yapmış olmaktadırlar.

Yapılan hizmetlerle alakalı fotoğraflara ulaşmak için lütfen fotoğraf albümümüzü ziyaret ediniz.