KARİYER AKADEMİ

Niçin Kariyer Akademi?
Kuruluşlar için günümüzde en önemli ihtiyaç; kaliteli, nitelikli ve yetişmiş insan kaynağıdır. Ülkemizin son yıllarda gösterdiği istikrar ile birlikte şirketlerin faaliyet sahaları ve etkinlikleri bu gelişmeye paralel olarak artmakta ve büyümektedir. Bu noktada en önemli değer olan insan kaynağı öne çıkmaktadır.

Yeni üniversite mezunlarının kariyer planlamalarına destek olacak, onlara kişisel gelişim eğitimleri, ihtisas sertifika programları verecek, öğrenim hayatlarının finalinde; iş hayatlarının başlangıcında, ufuklarını açacak, özgüven sağlayacak bir desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.

İşte İhlas Vakfı Kariyer Akademisi, heyecanlı genç takım arkadaşları, geniş eğitimci kadrosu, teknolojik altyapısı, sahip olduğu know-how ile yukarıda bahsedilen bu ihtiyaçlara çözüm olacaktır.

Kariyer Akademi aylık olarak İstanbul Konferansları düzenlemektedir. Seminer ve Eğitimler düzenlemekte, CV Bank ile iş arayanlara fırsatlar sunmakta, staj programları ile gençlerin kısa sürede iş hayatına adapte olmalarını sağlamaktadır.

Kariyer Akademi senede bir kez düzenlediği Kariyer Zirvesi ile de dünyanın bir çok ülkesinden Türkiye'ye gelmiş olan öğrencileri eğitim hayatlarının sonunda iş hayatlarının başlangıcında iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya getirmektedir.

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi'ni daha detaylı incelemek için: www.kariyerakademi.com

Kariyer Zirvesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve konuşmacıları dinlemek için www.kariyerzirvesi-tr.com