SOMALİ MECLİS BAŞKAN YARDIMCISINDAN AHMET TUNCER AKALIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Somali Meclis Başkan Yardımcısı Mahad Abdalla Cawad ile Somali Milletvekili E. Bakan Abdülkadir Şeyh Ali İbrahim, yeni göreve başlayan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

İhlas Vakfının Yenibosna’daki merkezinde gerçekleşen görüşmede, Somali Meclis Başkan Yardımcısı Mahad Abdalla Cawad, hayırseverlerin yardımlarını Somali'ye ulaştıran İhlas Vakfına ve bu yardımları gönderen hayırseverlere teşekkür etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek birlikte projeler geliştirerek Somali’ye ve Somali halkına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtti.

Abdulveli Şeyh Ali- İHA Mogadişu/SOMALİ

Tarih : 21.02.2018 - 15:01