MEZUNLAR BİR ARAYA GELDİ

Eğitim hayatları boyunca Ihlas Vakfı öğrenci yurtlannda kalan ve bu yurtlardan mezun olan öğrencilerin bir araya gelerek kurdukları İhlas Vakfı Mezunları Derneği (İVMEDER) hasret yemeği etkinliği tertipledi.

İhlas Vakfının Bahçelievler Yurdunda gerçekleştirilen etkinliğe, İhlas Vakti Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Tuncer Akalın, İVMEDER Başkanı Abdullah Arvas, gazetemiz yazarlarından Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, yurtlarda yoneticilik yapan idareciler ve eğitim muşavirleri ile çok sayıda mezun katıldı. Kişi sevdiği ile beraberdir Hadis-i şerifini düstur edinerek bir araya gelen dernek mensuplarına IVMEDER Başkanı Abdullah Arvas kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında derneğin faaliyetlerini anlatan Arvas, mezunların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini, bunun için de çabaladıklannı vurguladı. Ihlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Tuncer Akalın da, vakıf hizmetleri hakkında kısaca bilgi verdi. Akalın, 31 yurtta barınan üç bine yakın öğrencinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamalarının yanında onların dinine, devletine ve milletine faydalı birer fert olmaları için çalıştıklarını belirtti. Akalın, vakfın yurt içinde olduğu gibi dünyanın birçok yerinde hizmet verdiğini söyledi. Gazetemiz yazarlarından Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ise bir davanın gençler tarafından sahiplenmesinin önemine vurgu yaptı. Prof. Şimşirgil, medyanın toplum üzerindeki etkisine değinerek gençlerin hakkın ve hakikatin sesi olan basılı ve görsel medyayı takip etmeleri gerektini söyledi. Şimşirgil, bir davanın sesinin duyurulabilmesinin domino taşlar gibi tesir meydana getirdiğini dile getirerek gazetemize ilkesel, doğru ve ahlaklı yayın anlayişından dolayı teşekkür etti ve herkesin abone olmasını tavsiye etti.

Tarih : 19.11.2018 - 09:47