İHLAS VAKFINDAN TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ GENÇLERE DESTEK

İhlas Vakfı yurtlarında kalarak, Türkiyenin muhtelif üniversitelerinden mezun olan öğrenciler için hazırlanan İş Hayatına Hazırlık Semineri İstanbul’da başladı.

Alanında uzman işadamı ve akademisyenlerin bilgi ve birikimlerinin paylaşılacağı,Seminerin açılış konuşmasını yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Tuncer Akalı “ İhlas vakfının hizmetlerinden kısaca behsederek, mezunlara verdikleri önemin altını çizdi.” Akabinde söz alan İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. M. Çetin Varlık İhlas Vakfı'nın Misyon ve Vizyonunu gençlere aktardı.

Seminer süresince  Prof. Dr.  Resul İzmirli, “Yönetim”, Mehmet Emin Öztürk, “Takım Ruhu ve Takım Çalışması”,  Emre Yener” İş Hayatında Sosyal Medya ve Güvenli İnternet Kullanımı”,  Prof. Dr. Ramazan Ayvallı “Kitap Okumanın Önemi” ,Onur Yalçınkaya “İş Hayatında İletişim ve Networking”,  Muzaffer Kaya “Mülakat Teknikleri ve İş Arama İpuçları”,  Murat Delip “Özgeçmiş ve Kişisel Swot Analizi Oluşturma”, Hidayet Şişman “İş Hayatında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” konularında gençlere birikimlerini aktaracaklar

Mezunlar ayrıca şirket gezlerinin yanı sıra, İstanbul Boğazı ve Topkapı Sarayını da gezecekler.

Tarih : 02.07.2018 - 18:11