İHLAS VAKFI KURBAN EKİPLERİ YOLA ÇIKTI

25 ülkede Kurban Kesim ve Dağıtım Organizasyonları gerçekleştirecek olan İhlas Vakfı Kurban Ekipleri yola çıktı.  Hayırseverlerin vekalet yoluyla verdikleri ve yurt dışında kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istedikleri kurbanları kesip fakirlere ulaştıracak olan “İhlas Vakfı Kurban Ekipleri” yola çıktı.

İhlas Vakfı bu sene 25 ülkede ile 38 merkezde kurban kesim ve dağıtım organizasyonları gerçekleştirecek

2017 yılı kurban organizasyonları ile ilgili konuşan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay; “Kurban Kardeşliktir” teması ile yurtdışında 25 Ülkede ile yurtiçinde 38 merkezde kesimlerin olacağını ve yurtdışı kesimlerde görevlendirilen ekiplerin yola çıktığını söyledi.

Dini vecibelere uygun kesimler yapılacak

Okyay, yurtdışında 25 ülkede, Afganistan, Hindistan, Somali, Cezayir, Fildişi Sahili, Nijer, Etiyopya, Uganda, Endonezya, Moritanya, Kenya, Gambia, Kamerun, Romanya, Sudan, Yemen, Gazze, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Cibuti, Suriye, Dağıstan, Tataristan’da dini vecibelere uygun şekilde kesilerek ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtılacağını kaydetti.

Dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilere sarf edilecek.

Hayırseverlerin 43 yıldan beri gönül rahatlığı ile İhlas Vakfına bağışladığı kurban vekâletlerinin bir kısmının da yurt içinde 38 Merkezde kesilerek öğrenci yurtlarında, ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından gelen ve barınan öğrencilere sarf edileceğini söyleyen Okyay, bağışlarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

Tarih : 30.08.2017 - 14:20