İHLAS VAKFI 2018 KURBAN VEKALET BEDELLERİNİ AÇIKLADI

Kurulduğu 1975 yılından bu güne öğrenci yurtlarında vatanına, milletine, anne-babasına ve insanlara faydalı on binlerce genci yetiştiren ve yetiştirmeye devam eden İhlas Vakfı 2018 yılı Kurban vekalet bedellerini ilan etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın, Kurbanın yaklaşması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada; 2018 yılı yurtiçi kurban vekâlet bedelinin 850 TL yurtdışı kurban vekalet bedelinin ise 625 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Akalın, hayırseverlerin bağışladığı kurban vekaletlerinin çoğunluğunun yurtiçinde öğrenci yurtlarının bulunduğu şehirlerde kesilerek yurtlarda barınan binlerce öğrenciye sarf edileceğini,  yurt dışında Somali, Sudan, Kamerun ve  Afganistan’da dini vecibelere uygun kesimler yapılarak, elde edilen etlerin fakir Müslüman halka dağıtılacağını belirtti.

Akalın, hayırseverlerin kurban bağışlarını online www.ihlasvakfi.org.tr adresinden veya +90 212 451 49 00 nolu telefonu arayarak yapabileceklerini ifade etti.

Tarih : 13.07.2018 - 16:23