DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

15 Temmuz gecesi birçok şehit verdiğimiz Boğaziçi Köprüsü’nde milyonlarla birlikteydik.

Milli İrade Platformunun düzenlediği “Şehitler İçin Boğaziçi Köprüsü’ne Yürüyüş” etkinliğine İhlas Vakfı kurum ve kuruluşlarından Bahçelievler, Mecidiyeköy, Çamlıca Erkek Öğrenci Yurtları, İhlas Vakfı mezunları (İVMEDER), çalışanlarımız ve uluslararası öğrencilerimizle katıldık. Vakfımız ve diğer STK’ların da yoğun katılımıyla milyonlarca vatansever, milletçe el ele “Boğaziçi Köprüsü ”ne yürüdük.

Üsküdar Millet Parkı ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii önünde başlayan “Şehitler İçin Boğaziçi Köprüsü Yürüyüşü” Zincirlikuyu’da son buldu. Köprünün Anadolu Yakası girişinde kurulan platformda Kur’an-ı Kerim kıraatinden sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu, daha sonra çeşitli marşlar ile program devam etti.

15 Temmuz günü darbecilere ve tanklara göğsünü siper eden ve hain kurşunlarla şehit edilen kahramanlarımız için şehit oldukları noktada Fatihalar okundu. Vatan ve milletimizin birlik ve beraberliği, Fetö terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin bir an önce bertaraf edilmesi için dualar edildi.

Tarih : 23.07.2016 - 13:19