BÜYÜK İSLAM ALİMİ, MERHUM HÜSEYİN HİLMİ IŞIK (RAHMETULLAHİ ALEYH) HASRET VE MİNNETLE ANILDI

İhlas Vakfı Mezunları Derneği İVMEDER'in hazırladığı programla Büyük İslam Alimi, Tam İlmihal Saadeti Ebediye yazarı merhum Hüseyin Hilmi Işık (Rahmetullahi Aleyh) Hasret ve Minnetle yad edildi. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve merhum Hüseyin Hilmi Işık'ın (Rahmetullahi Aleyh)'i torunu A.Mücahid Ören, dedesi ile ilgili hatıraları gençlerle paylaştı. Ören, dedesinin en önemli nasihati olan "Kitapları okuyun, dağıtın ve birlik olun" nasihatinin altını çizdi. Daha sonra Moderatörlüğünü Prof. Dr. Resul İzmirli'nin yaptığı programa geçildi. Oturumda Fahrettin Tacer, Osman Ünlü ve Osman Karabıyık merhum Hüseyin Hilmi Işık (Rahmetullahi Aleyh) ile ilgili hatıra ve nasihatleri katılımcılarla paylaştı.

Tarih : 22.03.2017 - 10:07