AFRİKA KITASININ ÜÇÜNCÜ BÜYÜK ÜLKESİ SUDAN’DAN TEŞEKKÜR VAR

25 ülkede gerçekleştirdiği kurban organizasyonları ile üç yüz bin kişiye bayram sevinci yaşatan İhlas Vakfı Kara kıta Afrika’nın yüzölçümü olarak üçüncü büyük ülkesi konumundaki Sudan'ın başkenti Hartum'da gerçekleştirdiği Kurban organizasyonları ile binlerce Müslümanın yüzünü güldürdü.

Afrika ülkelerinden teşekkür ve dua gelmeye devam ediyor.

Sudan’da gerçekleştirilen Kurban organizasyonu ile İhlas Vakfı Sudanlı gariplerin yüzünü bir nebze de olsa güldürdü.

Sudan’ın başkenti Hartum’da İhlas Vakfı Sudan temsilcisi Müştak Saygın ve İhlas Vakfı İcra kurulu üyesi Sefer Koçyiğit’in koordinesinde gerçekleşen Kurban kesim ve dağıtım organizasyonunda, kesimler dini vecibelere uygun olarak yapıldı. Kesimler sonucu elde edilen etler paketlenerek daha önceden tespit edilen fakirlere, Darfur Yetimler Medresesi ile diğer medreselere dağıtıldı.

Hartum’un suyu olmayan Omdurman bölgesinde, Türkiye’den bir hayırseverin destekleri ile yapılan Su kuyusu besmele ve dualarla açılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Kurban etlerini alan fakirler ve medrese talebeleri Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İhlas Vakfı ve mensuplarına ve tüm hayırseverlere teşekkür ve duâ etti.

Tarih : 11.09.2017 - 16:45