Atayurdu Öğrencileri İhlas Vakfın’da Hasret Giderdi

Yüksek öğrenimlerini Türkiye’de yapan ve İhlas Vakfı öğrenci yurtlarında kalan Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Azerbaycanlı öğrenciler İhlas Vakfı merkezinde düzenlenen program dahilinde bir araya geldi ve hasret giderdiler.

İhlas Vakfı Rehberlik ve Eğitim müşavirlerinden Osman Birpınar’ın koordinesi ile İstanbul’da toplanan yaklaşık 20 civarındaki öğrenci vakıf merkezinde kahvaltı yaptıktan sonra İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ile tanıştılar.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın gençlere İhlas Vakfının yurtiçi ve yurtdışı hizmetlerini, misyon ve vizyonunu sunum eşliğinde anlattı.

Misafir öğrenciler sunumun sonunda; Ev rahatı ve huzuru ortamında yurtlarda kaldıklarını, her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın’a teşekkür ettiler.

Daha sonra öğrencilere hediyeler takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekimi ardından bir sonraki buluşmada bir araya gelmek üzere vedalaştılar.