News about Fondation
İŞ ADAMLARI  İHLAS VAKFININ YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Türkiye'nin en köklü vakıflarından İhlas Vakfına gönül veren İş Adamları vakfın Bahçelievler'deki merkezinde bir araya gelerek hasret giderdiler.
İHLAS VAKFI İLE PAKİSTAN SEYLANİ VAKFI İŞBİRLİĞİ YAPACAK
Pakistan’ın Karaçi şehrinde faaliyet gösteren İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları üyesi Seylani Vakfı Başkanı Mevlana Beşir Faruki ve beraberindeki heyet, İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay’ı makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.
GURBETÇİLERIMIZIN ÇOCUKLARINA ARAYIL TATİLİ MOTİVASYON DESTEĞİ VERDİK
Almanya'nın Dortmund şehrinde gurbetçilerimizin 7-15 yaş arası 30 civarındaki çocuklarına ara yıl tatili münasebeti ile dinlenirken eğlenme ve öğrenme programları düzenledik.
SUDAN AL MUNTADA VAKFINDAN, İHLAS VAKFINA ZİYARET
Sudan’da faaliyet gösteren, İslam dünyası STK’lar Birliği (İDSB) üyesi Al Muntada Vakfı başkanı Muawia Hussein Mohamed ve beraberindeki heyet, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.
MISIR TEMAYÜZ VAKFINDAN, İHLAS VAKFINA ZİYARET
İDSB üyelerinden Mısır'da faaliyet gösteren Tamayyuz Vakfı idarecileri ihlas vakfını ziyaret etti.
2016 Kurban
2016 Sudan