News about Fondation
ERBAKAN VAKFI’NDAN IHLAS VAKFINA ZIYARET
 Erbakan Vakfi Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Ünal ve beraberindeki heyet, Ihlas Vakfi Baskani Av. Mehmet Okyay’i ziyaret etti.
KUDÜS KANDILLERI DERNEGINDEN IS BIRLIGI ÇAGRISI
Kudüs Kandilleri Kalkinma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Dr. Azmi Erkan, Ihlas Vakfi Baskani Av. Mehmet Okyay’i ziyaret ederek dernegin faaliyetleri hakkinda bilgi verdi.
AKADEMISYENLER IHLAS VAKFINDA BIR ARAYA GELDI
Ülkemizin degisik üniversitelerinde ögretim görevlisi olarak çalisan akademisyenler, Ihlas Vakfinin davetlisi olarak Istanbul’da bir araya geldi
IHLAS VAKFINDAN SABAN GÜLBAHAR’A ZIYARET
Ihlas Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mehmet Okyay ve beraberindeki heyet Üstün Plastik ve Plastmore Yönetim Kurulu Baskani Saban Gülbahar’i Ikitelli’deki fabrikasinda ziyaret etti.
TEMATIK YURTÇULUK ILE “GELECEGIN YILDIZLARI” NI YETISTIRIYORUZ
Ihlas Vakfinin ilk tematik yurdu olan, Emir Sultan Yurdumuzun himayesi ile “GELECEGIN YILDIZLARI” projesi kapsaminda, ülkemizin dört bir tarafinda Imam Hatip Liseleri ve Ilahiyat Fakültelerinde egitimlerini sürdüren 30 genç Ihlas Vakfinin Istanbul’daki merkezinde bir araya geldi.
GELECEGIN TEKNOLOJISI YAPAY ZEKADA
Avrasya Bir Vakfi’nin geleneksellesen Cumartesi konferanslarinin bu haftaki konusmacisi Ali Murat Erkorkmaz oldu. Moderatörlügünü Prof. Dr. Erdal Kerey’in yaptigi konferansa Ihlas Vakfi Mütevelli Heyet Baskani Mehmet Okyay ve Ihlas Vakfi yöneticileri de katildilar.
2016 Kurban
2016 Sudan