News about Fondation
İhlas Vakfından Endonezya'da iftar
İhlas Vakfı bugün Uzak doğunun en uzak ülkelerinden Endonezya'nın başkenti Jakarta'da Endonezya'nın İnsani yardım vakfı olan PKPU ile birlikte, hafız yetiştiren Jakarta'nın en büyük medreselerinden birinde iftar verdi. Türkiye saati ile 14.30 gibi oruçlarını açan medrese talebeleri ve hafızlar hayırseverlere ve İhlas Vakfı ve camiasına teşekkür ettiler.
AFGANLILAR İHLAS VAKFI İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
İhlas Vakfı, Afganistan’ın Şıbırgan şehrinde kurduğu iftar sofrasında yüzlerce Afganlıyı bir araya getirdi.
HİNTLİ MÜSLÜMANLAR İHLAS VAKFININ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
İhlas Vakfı Hindistan'da İmamı Rabbani Hazretleri ve diğer büyük zatların dergahlarında iftar verdi.
Vakıf Başkanımız Mehmet Okyay Başbakan'ın iftarına katıldı
Başbakan Binali Yıldırım’ın Çankaya Köşkünde STK temsilcilerine verdiği iftara iştirak eden İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay, Başbakanımız ile bir müddet sohbet etti.
2016 Kurban
2016 Sudan