News about Fondation
BURCUOĞLU ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.
Eğitim Müşavirlerimizden Araştırmacı Tarihçi Ziya Burcuoğlu Bursa Görükle Yurdunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Son dönemde Türkiye'nin yaşadığı darbeleri ve 15 Temmuz darbesini anlatan Burcuoğlu, 15 Temmuz bir darbe değil iç savaş hareketi olduğunu söyledi. Dünya güçlerinin Ortadoğu politikalarından bahseden Burcuoğlu, konferansımızın sonunda da gençlerin sorularına cevap verdi.
AFGANİSTAN STK'LARINDAN İHLAS HOLDİNG'E TEŞEKKÜR
Afganistan'da faaliyet gösteren İpekyol Vakfı Başkanı Mustafa Mahdum, Oğuzlar Derneği Başkanı Najmuddin Bazar, Sahra Gazetesi Genel Yayın Müdürü Basher Hakimy ve İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören'i ziyaret etti.
İhlas Vakfı heyetinden Gazi’ye ziyaret
İhlas Vakfı heyeti 15 Temmuz gazilerinden avukat Mehmet Akyazıcı’yı ziyaret etti
İHLAS VAKFINDAN, İSTMAG MAGAZİN GRUBUNA ZİYARET
İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, sektörel yayıncılık konusunda 30 yıllık deneyimi bulunan İstmag Magazin Grubu (IMG) Genel Müdürü Mehmet Söztutan’ı Güneşli’ deki şirket merkezinde ziyaret etti.
CEVAT KARADAYI KONFERANSLARI DEVAM EDİYOR
İhlas Vakfı Eğitim Müşavirlerinden Cevat Karadayı Konya Meram Yurdumuzda "İslam Alimlerinin Bilim ve Teknolojiye Katkıları" adlı konferans verdi. Karadayı, Türk gençliğine senelerce unutturulmuş olan İslam Alimlerinin isimleri, bilim ve teknolojiye yapmış oldukları buluş ve gayretleri öğrencilerle paylaştı.
KULELİ'DE HATIRALAR CANLANDI
3.Üsküdar Kitap Fuarında kitaplarını imzalayan İhlas Vakfı Müşavirlerinden Hasan Yavaş, Ragıp Karadayı ve Ziya Burcuoğlu, fuarda vazife alan Çamlıca Yurdu öğrencileri ile Kuleli'de kahvaltıda bir araya geldi. Ziya Burcuoğlu gençlere Kuleli hatıralarını anlattı.
2016 Kurban
2016 Sudan