Vakfımızdan Haberler
İHLAS VAKFINDAN SUDAN’IN SAMRA BÖLGESİNE İÇME SUYU KUYUSU
Kamu yararına çalışan vakıf statüsü kazanan ve kurulduğu günden bu yana insanlara faydalı olmayı amaç edinen İhlas Vakfı, hayırseverlerin yardımlarını ve bağışlarını başta Afrika ülkeleri olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
HİNTLİ MÜSLÜMANLAR İFTARLARINI İHLAS VAKFI SOFRALARINDA AÇTI
İhlas Vakfı, Ramazan-ı Şerif münasebeti ile hayırseverlerin yardımlarını Somali, Habeşistan, Sudan, Uganda, Afganistan, Moğolistan’da ihtiyaç sahibi, fakir, muhtaç ve yetimlere ulaştırmaya devam ediyor.
İHLAS VAKFI MEZUNLARI PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU
İhlas Vakfı Mezunları Derneği (İVMEDER) tarafından düzenlenen pilav gününde İhlas Vakfı yurtlarından çeşitli dönemlerde mezun olan öğrenciler bir araya geldiler.
İDSB KONSEY TOPLANTISI MALEZYA'DA SONA ERDİ.
#İhlasVakfı 'nın Kurucuları arasında yer aldığı ve yönetim kurulunda bulunduğu İDSB konsey toplantısı Malezya'da başarıyla tamamlandı.
SOMALİ'NİN SESİ DERNEĞİNDEN, İHLAS VAKFI'NA TEŞEKKÜR
İç savaş ve kuraklık sebebi ile Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olan Somali’nin içinde bulunduğu sefaleti dünyaya duyurmak, Somalililerin sesini olmak için kurulan ve faaliyet gösteren Somalinin Sesi Derneği Başkanı ve üyeleri İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.
İhlas Vakfına 'kamu yararına çalışan vakıf' statüsü
42’inci yılını dolduran, yurt içinde ve yurt dışında dört bin öğrenciyi bünyesinde barındıran İhlas Vakfı, Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile “Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsü kazandı.
2015 Afganistan
2015 Sudan