Vakfımızdan Haberler
ESKİŞEHİR ENVER ÖREN ÖĞRENCİ YURDU YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR
İhlas Vakfının Eskişehir’de açmış olduğu Enver Ören Öğrenci Yurdunda hazırlıklar tamamlandı.
ABDÜLKERİM MAHDUM’DAN TÜRKİYE VE İHLAS VAKFINA TEŞEKKÜR
Afganistan’ın kuzeyinde yaşayan Türkmenlerin kanaat önderi, eski milletvekili, son devir Türkistan velîlerinden, Âbid Nazar’ın (Halîfe Kızılayak) torunlarından Abdülkerim Mahdum İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.
İHLAS VAKFI 2016 KURBAN VEKÂLET BEDELLERİNİ İLAN ETTİ
İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay yaptığı açıklamada; “2016 yılı yurt içi kurban vekâlet bedeli 700 TL. yurt dışı kurban vekalet bedeli ise 500 TL. olarak belirlenmiştir.”
İDSB GENÇLİK KURULUNDAN İHLAS VAKFINA ZİYARET
İslam Dünyası STK’ları Birliği (İDSB) Gençlik Kurulu Başkanı ve üyeleri İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.
İHLAS VAKFI 2016 KURBAN VEKÂLET BEDELLERİNİ İLAN ETTİ
Hayırseverlerin 42 yıldan bu yana güven ve huzurla bağışladığı kurban vekâletlerini maksimum hassasiyet göstererek kesen ve dağıtan İhlas Vakfı, 2016 yılı kurban vekâlet bedellerini açıkladı.
TGTV ÜYELERİ TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.
Aralarında İhlas Vakfı’ nında bulunduğu TGTV Üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
2015 Afganistan
2015 Sudan