NUMAN ÜNAL, BAŞKURDİSTAN MÜFTÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ

İhlas Vakfı Türk Dünyası Koordinatörü Numan Aydoğan Ünal davet üzerine gittiği Başkurdistan’ın Başkenti Ufa'da Müftü Nurmuhammet Niğmatulin’i beraberindeki hayet ile makamında ziyaret etti. Numan Ünal, Başkurdistan Müftüsü Nurmuhammet Niğmatulin’a İhlas Vakfı'nın, Türkiye, Türk Dünyası ve Afrika ülkelerindeki hizmetleriyle ilgili bilgi sundu. Ayrıca, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı'nın "İki Cihan Güneşi Hazreti Muhammed'in Hayatı" kitabının Rusçasını takdim etti. Müftü Nurmuhammet Niğmatulin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. İhlas Vakfının Hizmetleri ile ilgili verilen bilgiden çok memnun kaldığını ifade ederek, peygamber efendimizin hayatının anlatıldığı kitabın bütün Başkurdistan'da dağıtılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

Tarih : 22.08.2017 - 09:42