AFGANİSTAN’DAN İHLAS'A TEŞEKKÜR

İhlas Vakfının Afganistan’ın Şıbırgan vilayetinde 200 Büyükbaş Kurban keserek, yoksul Afgan halkının bayram sevinci yaşaması ve bu organizasyonu her sene yapmasından dolayı, Afganistan Cevizcan Valisi Mevlevi Lutfullah Azizi Ahmad ve Şıbırğan Belediye Başkanı Hüseyin Salih, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanına A. Mücahid Ören’e ve İhlas Vakfına teşekkür etti.

İhlas Vakfı bu sene 25 ülke ile yurtiçinde 38 merkezde kurban kesimi yaparak üç yüz bin kişye bayram sevinci yaşattı.

İhlas Vakfının kurucusu merhum Enver Ören’in vasiyertleri olan ve çok önem verdiği “Afganistan ve Afrika ülkelerine elinizden geldiği kadar yardımcı olun” arzularını her sene üzerine koyarak devam ettiren İhlas Vakfı, Merhum Enver Ağabeyin bu vasiyeti çerçevesinde bu sene ağırlıklı olarak Afrika ülkeleri ile birlikte Afganistan’ın Şıbırgan vilayetinde 200 büyükbaş kurban kesimi yaparak, senede bir kaç defa et yüzü gören binlerce Afganlının yüzünü güldürdü.

İhlas Vakfının Afganistan’ın Şıbırgan vilayetinde 200 Büyükbaş Kurban keserek, yoksul Afgan halkının bayram sevinci yaşaması ve bu organizasyonu her sene yapmasından dolayı, Afganistan Cevizcan Valisi  Mevlevi Lutfullah Azizi Ahmad  ve Şıbırğan Belediye Başkanı Hüseyin Salih,  İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanına A. Mücahid Ören’e ve İhlas Vakfına teşekkür etti.

Cevizcan Valilik makamında gerçekleşen buluşmada A.Mücahid Ören’e verilen teşekkür belgesini vekaleten İhlas Vakfı Afganistan Temsilcisi Mustafa Mahdum ve Yardımcısı Abdülhakim Mahdum aldı.

Tarih : 06.09.2017 - 11:14