KAZAKISTAN’DAN IHLAS VAKFINA TESEKKÜR
Kazakistan’in Çimkent sehrinde kurulan ve faaliyet gösteren kardes kurulus Ykylas (Ihlas) Egitim Vakfi Baskani ve Ruhani Hazine Gazetesi Genel Yayin Müdürü Halilla Majanov, Ihlas Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mehmet Okyay’i makaminda ziyaret etti.

Ihlas Vakfinin Bahçelievler’deki merkezinde gerçeklesen görüsmede, Ihlas Vakfi Bahçelievler Yurt Müdürü Osman Gül ve Kurumsal Iletisim Müdürü Saban Çakir da hazir bulundu. Ziyarette Ykylas (Ihlas) Egitim Vakfi Baskani Halilla Majanov, Kazakistan’da gerçeklestirdikleri egitim faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Iki yil önce temeli atilan 90 ögrenci kapasiteli Kiz Hafizlik Kursu’nun bu yil faaliyete geçtigini ifade eden Majanov su anda 45 ögrenciye hizmet verdiklerini belirtti. Majanov gerçeklestirilen egitim faaliyetlerinde maddi ve manevi yardimlardan dolayi Ihlas Vakfina ve hayirseverlere tesekkür ederken Mehmet Okyay’i da Kazakistan’a davet etti. Ihlas Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mehmet Okyay’da yapilan ziyaretten ve davetten dolayi çok mutlu oldugunu ifade etti. Orta Asya cografyasinda bir çok ülkede hizmetler verdiklerini söyleyen Okyay, Kazakistan’daki faaliyetleri yerinde görmeyi çok arzu ettigini sözlerine ekledi.