BAHÇELIEVLER KAYMAKAMINDAN IHLAS VAKFI’NA ZIYARET
Bahçelievler Kaymakami Mehmet Ali Özyigit Ihlas Vakfi’ni ziyaret ederek vakif yetkilileriyle bir araya geldi.

Vakfin Istanbul Yenibosna’da bulunan merkezinde gerçeklesen görüsmede Ihlas Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mehmet Okyay’a, mütevelli heyet üyeleri Prof. Dr. Ramazan Ayvalli, Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlik, Tahsin Ekinci, Hukukçular Kulübü Baskani Av. Arif Kiliçaslan ile diger üyeler eslik etti. Sicak bir ortamda gerçeklesen ziyarette vakif baskani Mehmet Okyay, Kaymakam Özyigit’e vakfin yurt içi ve yurt disinda gerçeklestirmis oldugu hizmetler hakkinda detayli bilgiler verdi. Okyay, “Ihlas Vakfinin yurt içi ve yurt disinda, hayirseverlerin destekleri ile düzenlenen ramazan ve kurban organizasyonlari ve diger zamanlarda tertiplenen yardim kampanyalari ile on binlerce ihtiyaç sahibine ulasildigini ve dualarinin alindigini söyledi.” Vakfin üniversite ögrencilerine sunmus oldugu yurt hizmetlerinin önemli bir organizasyon oldugunun altini çizen Okyay, “Müslüman, bulundugu ülkenin kanunlarina uyar suç islemez, dinin emirlerine uyar günah islemez” ilkesi ile Türkiye genelinde 38 ögrenci yurdu, yurt disinda 17 ögrenci yurdu ile dört bin civarinda ögrenciye hizmet verdiklerini söyledi. Okyay’in verdigi bilgileri dikkatle dinleyen Bahçelievler Kaymakami Mehmet Ali Özyigit, Ihlas Vakfinin çalismalarini takdirle takip ettigini vermis olduklari hizmetlerle insanlik adina önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade etti.