Hasan Hans'a, Merve Merry'e Dönüstü
Ihlas Vakfi Egitim Koordinatörü Nejdet Sönmez, Ihlas Vakfi Enver Ören Eskisehir Erkek Ögrenci Yurdu'nda "Asrin Felaketleri" adli bir konferans verdi.

'Asrin Felaketleri' isimli konferansta Sönmez'e, Ihlas Vakfi Rehberlik ve Danismanlik Uzmanlari Ferit Isbilir ve Ahmet Karaköylü de eslik etti. Etkinlige Yurt Müdürü Yusuf Aslan, Müdür Yardimcisi Semsettin Yavuzer, Yurt Ögrenci Temsilcisi Emre Kaboglu ve çok sayida ögrenci katildi. "Ya inandigimiz gibi yasariz ya da yasadigimiz gibi inanmaya baslariz" sözleriyle konusmasina baslayan Nejdet Sönmez, dogru inancin öneminden ve son günlerde yasanan terör olaylarina deginerek hakiki Müslüman bir insanin, kimseye kötülük yapmayacagini hatirlatti. Avrupa'nin sadece ilmi faaliyetlerinden faydalanmamiz gerektigini dile getiren Sönmez, Avrupa özentisi bazi insanlarin Hasan ismini Hans, Merve ismini Merry olarak degistirdigini söyledi. Simdi temizlige önem verildigini fakat esas olanin kalp temizligi oldugunu anlatan Sönmez, çünkü dinimizin hem gönlümüzü hemde bedenimizi temizlemeyi bildirdigini slayt gösterisiyle anlatti. Konferansin sonunda Ihlas Vakfi Egitim Koordinatörleri'nden Nejdet Sönmez ve IhlasVakfi Rehberlik ve Danismanlik Uzmanlari Ferit Isbilir ve Ahmet Karaköylü misafirperverliklerinden ötürü Enver Ören Erkek Ögrenci Yurdu Müdürü Yusuf Aslan'a ve katilimlarindan dolayi da ögrencilere sükranlarini iletti. Konferanstan duydugu memnuniyetlerini dile getiren yurt idarecileri ve katilimcilar da misafirlere çesitli ikramlarda bulundular