Yurt Hizmetlerimiz

• Bursa Özel Yüksek Ögrenim Erkek Ögrenci Yurdu
• Düzce Selami Kubilay Yüksek Ögrenim Erkek Ögrenci Yurdu
• Sivas Özel Yüksek Ögrenim Erkek Ögrenci Yurdu

Yurtlarimiz Ögrenci Yurtlari Birligi üyesidir. Diger üye yurtlarin listesini görmek için lütfen tiklayiniz

Niçin Ögrenci Yurdu
Üniversitelerde ögrenim gören ögrencilerimize, evlerinde bulamiyacaklari hizmeti vermek, uygun çalisma ortamlarini ve kendilerini gelistirecek imkanlari sunmak, okuduklari üniversite ve fakültelerde, kendi branslari ile ilgili her türlü ilmi konularda, ögretim görevlilerinden, kisi, kurum ve kuruluslardan yararlandirmak Vakfin temel gayeleri arasindadir. Bilginin, en önemli üretim araci ve güç kaynagi olacagi bilinciyle gençlerimiz tüm yurtlarimizda, teknolojik imkanlardan yararlanmaktadirlar. Ihlas Vakfi, 1975'den bu yana kisilikli, seçkin ve basarili bireyler yetistirmekten mutluluk duymaktadir. Ihlas Vakfi, Türkiye sathina yayilmis ögrenci yurtlari ile, binlerce gencimize hizmet vermektedir. Milli Egitim Bakanligiinin denetimlerine ve yönetmeliklerine uygun olarak, yüksek ögrenim ögrencilerine, rahat ve huzurlu bir barinma ortami saglamaktadir.

Ilk Yurt Hizmetleri
Ilk önce Vefa'da Ekmekçizade Yurdu, sonra Çemberlitas Ögrenci Yurdu hizmet verdi. 1993 yilinda Istanbul Fatih Yurdu faaliyete geçti. Bu yurtlarimizdan bugüne kadar degisik branslarda binlerce ögrencimiz, mezun olmus ve ülkemizin degisik sehirlerinde, kamu, özel sektör ve yurtdisinda önemli görevlere gelerek Ülkemize ve milletimize hizmet vermektedirler. Fatih Ögrenci Yurdumuz, Bahçelievler ilçesinde, her türlü sosyal imkani bulunan modern yurt binasina 2000 yilinda tasinmis olup, halen burada hizmet vermektedir.

Ögrencilere Verilen Hizmetler
Yurtlarimiz sehir merkezlerinde bulunmaktadir. Odalarimiz, 2, 4 ve 6 kisiliktir. Üniversitelere rahat ulasim imkani vardir. Kisin, merkezi sistem ile isitma saglanmaktadir. Sportif aktiviteler düzenlenmektedir. Çesitli sosyal etkinlikler, gezilerve sosyal aktiviteler düzenlenmektedir. Günün 24 saati danisabilecekleri ve sikintilarini anlatabilecekleri rehber danismanlar bulunmaktadir. Ögrencilerin, maddi ve manevi sikintilarina yardimci olan, yurdun disiplinini saglayan, ögrencileri birer aile ferdi kabul eden, müsfikve anlayisli yurt idaresi Mevsime ve günlük kalari ihtiyacina göre hazirlanan kahvalti, ögle ve aksam yemekleri Rahat ders çalisma odalari Sicaksu imkani Televizyon ve video imkani Kantinler Bilgisayar odalari Ögrencilerimizin basari durumu takip edilir, gerekli hallerde velilerine bilgi verilir

Adana Yurdu
Ankara Yurdu