Sosyal Aktiviteler

Ihlas Vakfi ögrenci yurtlarindan mezun olan ögrencilerimiz için, her sene mezuniyet geceleri tertip edilmektedir. Ögrencilerimiz bu gecelerde, hazirladiklari piyes ve degisik gösterilerle, davetlilere güzel programlar sunmaktadirlar. Mezun olan ögrencilerimize çesitli hediyeler ve tesekkür plaketleri verilmektedir.

Geziler
Ihlas Vakfi Erkek Ögrenci Yurtlarinda kalan ögrencilerimiz için geziler tertip edilmektedir. Bu gezilerde, bulunduklari sehir ve çevre sehirlerdeki tarihi, kültürel ve turistik mekanlar ziyaret ettirilmektedir. Ayrica, yaz tatili döneminde, ortaokul, lise ve üniversite ögrencileri için basta Istanbul olmak üzere; Bursa, Bilecik, Çanakkale, Konya, Kayseri, Bolu gibi sehirlere geziler düzenlenmektedir.

Pilav Günü
Ihlas Vakfi ögrenci yurtlarindan, 1993 yilindan itibaren mezun olan ögrencilerin katildigi geleneksel pilav günlerinde, degisik sosyal aktiviteler gerçeklestirilmektedir. Ülkemizin ve dünyanin dört bir yanindan gelen, yurtlarimizdan mezun gençlerimiz, birbirleri ile hasret gidermekte; sosyal, kültürel ve ekonomik isbirliklerini artirmaktadirlar.

Yaz Okullari
Yurt içinde ve yurt disinda bulunan vatandaslarimizin çocuklarina yaz okulu imkani sunulmaktadir. Çocuklarimiz için gezi programlari hazirlanarak, gelismelerine maddi ve manevi katkida bulunulmaktadir. Ihlas Vakfi yaz okullarinin gayesi, yaz tatili boyunca, gençlerimizi bunaltmadan, eglendirerek dinlendirmek ve bu arada sosyal ve kisisel gelisimlerine katkida bulunmaktir.

Yaz okullari her sene 11 - 18 yas arasi çocuklarimiza yaz tatili süresince 15'er günlük dönemler halinde düzenlenmektedir.

Staj Imkanlari
Ihlas Vakfi Erkek Ögrenci Yurtlarindan mezun olan ögrencilerimize, kendi branslarinda degisik kurum ve kuruluslarda staj yapma imkanlari saglanmaktadir.