Seminer ve Konferanslar

Ihlas Vakfi barindirdigi gençleri hayata daha iyi hazirlamak için seminer ve konferanslar düzenlerken kendi hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için de kurum içi egitim ve seminerler düzenlemektedir.

Ögrencilerimize degisik alanlarda, uzman ögretim görevlileri,seçkin ve basarili isadamlari tarafindan seminerler tertip edilmekte,
Ihlas Vakfi bünyesindeki personele, egitim, gelisim, verimlilik yönetim vb. güncel konularda kurum içi egitim verilmekte,
Yurtlarimizdan mezun ögrencilerimize, is hayatina atilmadan önce, kendilerine is hayatinda isik tutacak ve ufuklarini açacak seminerler organize edilmekte,
Yurtlarimizin egitimci ve yöneticilerine, gelisim seminerleri düzenlenmektedir.

SEMINERLER
Gelecegimizin teminati gençlerimizin iyi yetismesi için yil boyunca alaninda uzman sahislari, degerli yazar, düsünür ve profesörleri yurtlarina davet ederek ögrencileriyle bulusturan Ihlas Vakfi, düzenledigi seminer ve oturumlarla onlarin ufuklarini açmakta ve egitimlerine katki saglamaktadir.

KARIYER ZIRVELERI
Ülkemizin parlak gelecegi gençlerimizin is hayatlarinda da basarili olmalari için, her sene egitim döneminin sonunda yaz aylarinda “Is Hayatina Hazirlik Seminerleri” düzenleyen vakfimiz ögrencilerinin kariyer hayatlarina isik tutmakta, tecrübeli yönetici ve girisimcilerden degerli tecrübe ve ögütlerini alabilme imkani sunmaktadir. Is Hayatina Hazirlik Seminerleri kapsaminda düzenlenen Kariyer Zirvesi etkinlikleri vasitasiyla da ülkemizin en ünlü is adami, yönetici ve girisimcilerini ögrencileriyle bulusturmakta ve güçlü bir vizyonla hayata atilmalarini saglamaktadir.

Kariyer Zirvesi ile ilgili tüm ayrintilari www.kariyerzirvesi-tr.com adresinden takip edebilirsiniz.