Kurban Hizmetlerimiz

Ihlas Vakfi her sene hayirsever vatandaslarimiza vekaletle kurban kesim hizmeti vermektedir.
Vakfimizin bu hizmetiyle hayirsever vatandaslarimizin hem dini vecibelerini yerine getirmeleri kolaylasmakta hem de vekaletle bagisladiklari kurbanliklarin etleri bir yil boyunca ögrencilerimizin et ihtiyaci için kullanilmaktadir.

Ihlas Vakfi Türkiye genelinde ve yurt disinda açmis oldugu ögrenci yurtlari ile binlerce ögrenciye hizmet vermektedir.
Türk Dünyasindan ve dünyanin degisik ülkelerinden; Somali, Kenya, Afganistan, Habesistan, Sudan, Moritanya, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kirgizistan ve Kirim gibi ülkelerden gelen ögrenciler yurtlarimizda barindirilmaktadir.
Ihlas Vakfi, bu sene siz hayirseverlerin bagislayacagi Kurbanlari Somali’de kurulan Ihlas Yardimlasma Vakfi ile müsterek bir çalisma ile kesip ihtiyaç sahibi binlerce Somaliliye ulastiracaktir. Ayrica bu sene Türkiye'deki ögrencilerimizin et ihtiyaci karsilandiktan sonra Afganistan, Hindistan, Kenya, Moritanya, Etiyopya ve Sudan'da kurban kesimi yapilacaktir.

Vakfimiza kurban vekaleti veren vatandaslarimiz hayirli hizmetlerimize ortak olmakta ve ilim yayma sevabina kavusmaktadir. Ülkemizin gelecegi temiz gençlerimizin egitimine destek vermekle de milli bir vazife yapmis olmaktadirlar.

Yapilan hizmetlerle alakali fotograflara ulasmak için lütfen fotograf albümümüzü ziyaret ediniz.