Kariyer Akademi

Niçin Kariyer Akademi?
Kuruluslar için günümüzde en önemli ihtiyaç; kaliteli, nitelikli ve yetismis insan kaynagidir. Ülkemizin son yillarda gösterdigi istikrar ile birlikte sirketlerin faaliyet sahalari ve etkinlikleri bu gelismeye paralel olarak artmakta ve büyümektedir. Bu noktada en önemli deger olan insan kaynagi öne çikmaktadir.

Yeni üniversite mezunlarinin kariyer planlamalarina destek olacak, onlara kisisel gelisim egitimleri, ihtisas sertifika programlari verecek, ögrenim hayatlarinin finalinde; is hayatlarinin baslangicinda, ufuklarini açacak, özgüven saglayacak bir destege ihtiyaç duyulmaktadir.

Iste Ihlas Vakfi Kariyer Akademisi, heyecanli genç takim arkadaslari, genis egitimci kadrosu, teknolojik altyapisi, sahip oldugu know-how ile yukarida bahsedilen bu ihtiyaçlara çözüm olacaktir.

Kariyer Akademi aylik olarak Istanbul Konferanslari düzenlemektedir. Seminer ve Egitimler düzenlemekte, CV Bank ile is arayanlara firsatlar sunmakta, staj programlari ile gençlerin kisa sürede is hayatina adapte olmalarini saglamaktadir.

Kariyer Akademi senede bir kez düzenledigi Kariyer Zirvesi ile de dünyanin bir çok ülkesinden Türkiye'ye gelmis olan ögrencileri egitim hayatlarinin sonunda is hayatlarinin baslangicinda is dünyasinin önemli isimleriyle bir araya getirmektedir.

Ihlas Vakfi Kariyer Akademisi'ni daha detayli incelemek için: www.kariyerakademi.com

Kariyer Zirvesi hakkinda detayli bilgi sahibi olmak ve konusmacilari dinlemek için: www.kariyerzirvesi2013.com