Güvenlik - SSS

Aşağıdaki bilgilerle ilgili sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun. Tüm sorularınız ve yorumlarınız için ihlasvakfi@ihlasvakfi.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Ödeme Şekli:
ihlasvakfi.com; MasterCard ve Visa kredi kartları ile, ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek değişik ödeme şekillerini kabul etmektedir.

Değiştirme ve İptal İşlemleri :
Web sitesinden yaptığınız bağışlar, iptal edilebilir. İnternet üzerinden bağış iptal veya değişiklik işlemi yapılamaz. Online yaptığınız bağışın iptali için telefon numaramızdan çağrı merkezimize ulaşmanız gerekmektedir.

Güvenlik
Online bağış sistemimiz tamamen güvenlik şartlarına uygun olarak çalışmaktadır.
Kişisel bilgileriniz ve sitemizin güvenliği 128 bit SSL sertifikası kullanılarak sağlanmaktadır.
Kredi kartı bilgileriniz veritabanımıza kaydedilmemektedir. Kart bilgileriniz SSL sertifikası sayesinde şifrelenmiş olarak ilgili bankaya iletilmekte ve gelen onaya göre işleminiz tamamlanmaktadır. Bu nedenle daha sonra yapacağınız alışverişlerinizde kredi kartı bilgilerinizi yeniden belirtmeniz gerekmektedir.
ihlasvakfi.com’da bütün dünyada geçerli, en güvenli iletişim protokolleri kullanılmaktadır. Tüm bilgi alışverişi SSL güvencesi altındadır ve tüm veri akışı şifreli olarak yapılmaktadır. Kart numaranızı kimse kesinlikle göremez. Para transferi işlemleri Garanti Bankası Vpos'ları üzerinden, dünya standardı olan SET protokolü kullanılarak yapılmaktadır. Limit aşımına uğramış, sahte veya çalıntı olarak bildirilmiş kartların kullanımı, banka ile on-line bağlantıda olan İhlas Vakfı tarafından görülecek ve bu tür kartların ihlasvakfi.com'da kullanımı mümkün olmayacaktır
Ziyaretçilerinin e-posta adreslerini ve diğer kişisel bilgilerini hiçbir isim altında, hiçbir nedenle ve hiçbir muhatap nezdinde açıklamaz, satmaz, paylaşmaz ve kötüye kullanmaz. Veritabanımızdaki e-posta adreslerinden, bağış işlemlerini daha sağlıklı gerçekleştirmek ve kampanyalarından ziyaretçilerini haberdar etmek amacıyla yararlanmaktadır.

Nelere dikkat etmeliyim?
Bazı durumlarda bankadan sözlü olarak bağışınızın teyidi istenebilir.
Bu durumda bankanız sizi kayıtlı bilgilerinizden ulaşarak arayacak ve bağışınız ile ilgili teyit isteyecektir. Bankanızın size ulaşabilmesi için bankanızda kayıtlı bulunan kişisel bilgilerinizin güncel olduğundan emin olunuz.
Lütfen bağış esnasında girdiğiniz telefon numarasının doğru olduğundan emin olunuz, bağışınız ile ilgili her türlü bilgilendirme için bu numaralar ve e-mail adresiniz kullanılacaktır.

Yardım
Her türlü soru için için ihlasvakfi@ihlasvakfi.com adresine mail atabilir, veya +90 212 451 49 00 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Ödeme & Taksit Opsiyonları
A. Kredi Kartı
ihlasvakfi.com'da tüm Mastercard ve Visa kredi kartlarınızla bağış yapabilirsiniz.

Havale / EFT
Havale ile bağış yapılabilmektedir.

Havale / EFT için Hesap Numaralarımız:

Taksitli Kredi Kartları
Garanti Bankası Bonus Cart kredi kartı ile 2 aydan 12 aya kadar taksitli bağış yapabilirsiniz.

Kredi Kartı Provizyon Aksaklıkları
İşlem sırasında kredi kartınız farklı nedenlerden ötürü onaylanamayabilir:
Bu nedenler arasında başlıcaları;
1. Kredi kartınızın kullanılabilir limitinin yetersiz olması,
2. Kart numarasını hatalı girmeniz,
3. Kartınızın son kullanma tarihinin geçmiş olması,
4. Kullandığınız kart bir ek kart ise, ana kart sahibi tarafından iptal edilmiş olması,
5. Onay işlemi sırasında geçici bağlantı sorunları yaşanması,
6. Kayıp ihbarı yaptığınız bir kartı yeniden kullanmaya çalışmanız,
7. Kullanmaya çalıştığınız kartın bir kredi kartı değil, ATM kartı olması
sayılabilir.
Kredi kartı onay sorunlarınızda yardım almak için kartı aldığınız banka ile görüşmeniz gerekmektedir.