Güvenlik - SSS

Asagidaki bilgilerle ilgili sorulariniz için lütfen bizimle iletisim kurun. Tüm sorulariniz ve yorumlariniz için ihlasvakfi@ihlasvakfi.com adresinden bize ulasabilirsiniz.

Ödeme Sekli:
ihlasvakfi.com; MasterCard ve Visa kredi kartlari ile, ihtiyaçlariniza cevap verebilecek degisik ödeme sekillerini kabul etmektedir.

Degistirme ve Iptal Islemleri :
Web sitesinden yaptiginiz bagislar, iptal edilebilir. Internet üzerinden bagis iptal veya degisiklik islemi yapilamaz. Online yaptiginiz bagisin iptali için telefon numaramizdan çagri merkezimize ulasmaniz gerekmektedir.

Güvenlik
Online bagis sistemimiz tamamen güvenlik sartlarina uygun olarak çalismaktadir.
Kisisel bilgileriniz ve sitemizin güvenligi 128 bit SSL sertifikasi kullanilarak saglanmaktadir.
Kredi karti bilgileriniz veritabanimiza kaydedilmemektedir. Kart bilgileriniz SSL sertifikasi sayesinde sifrelenmis olarak ilgili bankaya iletilmekte ve gelen onaya göre isleminiz tamamlanmaktadir. Bu nedenle daha sonra yapacaginiz alisverislerinizde kredi karti bilgilerinizi yeniden belirtmeniz gerekmektedir.
ihlasvakfi.com’da bütün dünyada geçerli, en güvenli iletisim protokolleri kullanilmaktadir. Tüm bilgi alisverisi SSL güvencesi altindadir ve tüm veri akisi sifreli olarak yapilmaktadir. Kart numaranizi kimse kesinlikle göremez. Para transferi islemleri Garanti Bankasi Vpos'lari üzerinden, dünya standardi olan SET protokolü kullanilarak yapilmaktadir. Limit asimina ugramis, sahte veya çalinti olarak bildirilmis kartlarin kullanimi, banka ile on-line baglantida olan Ihlas Vakfi tarafindan görülecek ve bu tür kartlarin ihlasvakfi.com'da kullanimi mümkün olmayacaktir
Ziyaretçilerinin e-posta adreslerini ve diger kisisel bilgilerini hiçbir isim altinda, hiçbir nedenle ve hiçbir muhatap nezdinde açiklamaz, satmaz, paylasmaz ve kötüye kullanmaz. Veritabanimizdaki e-posta adreslerinden, bagis islemlerini daha saglikli gerçeklestirmek ve kampanyalarindan ziyaretçilerini haberdar etmek amaciyla yararlanmaktadir.

Nelere dikkat etmeliyim?
Bazi durumlarda bankadan sözlü olarak bagisinizin teyidi istenebilir.
Bu durumda bankaniz sizi kayitli bilgilerinizden ulasarak arayacak ve bagisiniz ile ilgili teyit isteyecektir. Bankanizin size ulasabilmesi için bankanizda kayitli bulunan kisisel bilgilerinizin güncel oldugundan emin olunuz.
Lütfen bagis esnasinda girdiginiz telefon numarasinin dogru oldugundan emin olunuz, bagisiniz ile ilgili her türlü bilgilendirme için bu numaralar ve e-mail adresiniz kullanilacaktir.

Yardim
Her türlü soru için için ihlasvakfi@ihlasvakfi.com adresine mail atabilir, veya +90 212 451 49 00 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Ödeme & Taksit Opsiyonlari
A. Kredi Karti
ihlasvakfi.com'da tüm Mastercard ve Visa kredi kartlarinizla bagis yapabilirsiniz.

Havale / EFT
Havale ile bagis yapilabilmektedir.

Havale / EFT için Hesap Numaralarimiz:

Taksitli Kredi Kartlari
Garanti Bankasi Bonus Cart kredi karti ile 2 aydan 12 aya kadar taksitli bagis yapabilirsiniz.

Kredi Karti Provizyon Aksakliklari
Islem sirasinda kredi kartiniz farkli nedenlerden ötürü onaylanamayabilir:
Bu nedenler arasinda baslicalari;
1. Kredi kartinizin kullanilabilir limitinin yetersiz olmasi,
2. Kart numarasini hatali girmeniz,
3. Kartinizin son kullanma tarihinin geçmis olmasi,
4. Kullandiginiz kart bir ek kart ise, ana kart sahibi tarafindan iptal edilmis olmasi,
5. Onay islemi sirasinda geçici baglanti sorunlari yasanmasi,
6. Kayip ihbari yaptiginiz bir karti yeniden kullanmaya çalismaniz,
7. Kullanmaya çalistiginiz kartin bir kredi karti degil, ATM karti olmasi
sayilabilir.
Kredi karti onay sorunlarinizda yardim almak için karti aldiginiz banka ile görüsmeniz gerekmektedir.