Egitim Hizmetlerimiz

Ihlas Vakfi'nin ana faaliyet alani ögrenci yurtlaridir.
Ögrencilerimiz, vakfimizda fahri olarak görevalan ögretim görevlilerinin bilgi, beceri ve tecrübelerinden istifade ettirilmekte; yurtlarimizdaki kütüphaneler ve internet baglantili bilgisayar odalari ile, ögrencilerimizin kültür ve egitim düzeyi yükseltilmekte...

Mezun olan ögrencilerimize, kendi branslarini gelistirebilecek kisi ve kurumlarda, staj ve egitim verilmekte... Mezun olan ögrencilerimizi, is hayatina hazirlamak için kisisel gelisim ve yönetim seminerleri düzenlenmektedir.

- Rehberlik Egitimleri verilmektedir

- Seminer ve Konferanslar düzenlenmektedir

- Ihtisas Egitimleri (Hukuk, Isletme-Iktisat, Mühendislik, Saglik, Egitim) hem insanlari bir araya getirmekte hem de verimli bir egitim ortami olusturulmasini saglamaktadir.

- Mezun mesleki ihtisas komisyonlari Ihtisas komisyonlari ayni alandaki gençlerimizin bir araya gelerek deger üretmelerine vesile olmaktadir.