Bagis Nasil Yapilir

Kredi kartinizla veya banka hesap numaralarimiza bagislarinizi gönderebilirsiniz.

Bagis yapmak için yapmaniz gereken tek sey, online islemler sayfamizi ziyaret etmek.

Bagis sayfamizi asagidaki adimlari izleyerek kullanabilirsiniz.

1. Yapmak istediginiz islemi seçiniz:
a. Genel Bagis: Bu islem tipini seçmeniz halinde, bagis yapmak istediginiz tutari ilgili kutucuga yaziniz.
b. Vacip/Adak/Akika Vekaletleri: Bu islem tipinde, ne kadar vekalet vereceginiz seçmeniz gerekiyor. Toplam ödeyeceginiz ücret seçtiginiz adete göre degisecektir. Vekalet verdiginize dair, ibareyi okuyup, isaretleyin. Kimin adina kesilecekse onlarin isimlerini ve telefon numaralarini ilgili yerlere yazin
c. Iftar Iftar ve bunun gibi bagislarinizda sabit fiyatimiz üzerinden kaç adet vermek istediginizi seçiniz.

2. Kisisel bilgiler Daha önce Ihlas Vakfi Online Islemler sayfamizdan islem yapmis iseniz, size ait bir e-mail ve sifreniz olmali. Lütfen bu adimda, e-mail adresinizi ve sifrenizi yazarak hizlica ödeme sayfasina ilerleyiniz. Eger sifrenizi unutmus iseniz, "sifremi unuttum" linkini tiklayarak, e-mail adresinizi yaziniz. Sifreniz e-mail adresinize gönderilecektir. Ilk defa bagis yapiyorsaniz, "ilk defa bagis yapiyorum" ibaresini isaretleyerek bir sonraki adima geçiniz. Bu adimda kisisel bilgilerinizi doldurup, kendinize bir sifre belirleyiniz.

3. Ödeme sayfasi Bu bölümde ödeme türünüzü seçiniz. Kredi karti bilgileriniz güvenlik sebebiyle, kayitlarimizda tutulmamaktadir. SSL sertifikasi sayesinde güvenli sekilde bankaya iletilmektedir. Ilgili bilgileri girerek, ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

Online islemler disinda ayrica;
1-Vakif merkezine bagis makbuzu karsiligi
a)Nakdi bagis
b) Ayni bagis

2-Vakfin Banka hesaplarina havale/EFT/Interaktif bankacilik ile,

3-Gayrimenkul bagislari (Arsa, arazi, Bina, dükkan, oto, apartman dairesi, isyeri v.s.)
a) Tam bagis seklinde tapuya tescil ile
b) Kuru mülkiyet bagisi. Kullanma hakki bagislayanda kalacak sekilde tapuya tescil ile. Mülkiyet vefattan sonra vakfa geçecek. c) Noter huzurunda yapilacak vasiyetname ile.

4-Ögrenci yurtlarinda gerek demirbas olarak ve gerekse her türlü tüketim maddesi olarak kullanilacak madde ve malzemeler.

5-Fakir ögrencilere verilmek üzere tüm gida, giyim esyasi,okul egitim malzemeleri.

6-Yurt insaat madde ve malzemeleri bagislayanlar bagislarini sartli olarak yapabilirler. Kullanim yerlerini kendileri tayin edebilirler. Arsa yurt, huzurevi, hastane isteyebilirler. Bagis yapanlardan yasli ve kimsesizlere vakfin imkanlari ölçüsünde saglik yardimlari yapilabilecektir. Yasayabileceginiz her türlü problemle ilgili lütfen bizimle irtibat kurunuz...